Måndag 13 september 2010

God morgon!!!!

Idag kan inte jag köra den vanligt vägen till jobbet eftersom dom har stängt av E18 men det fixar ju jag. Kan ju liksom den andra vägen som dom vill att jag ska köra så inga problem. Dessutom ska det bli kul med lite omväxling. Jag har ju trots allt kört samma väg i 3 ½ år + lite till 😉

Idag jobbar jag tio timmar. Det gör jag imorgon, på onsdag och på torsdag med. Sen är jag faktiskt ledig hela helgen. Jag kan nog säga redan nu att det kommer bli mindre uppdatering under helgen eftersom att det är mâten.

Tillbaka till idag då! Jag ska till min mekaniker innan det är dags att åka till jobbet eftersom jag fick fem tvåor på bilen i lördags. Jag ska höra med han när han har tid att byta det åt mig. Så att jag kan få ombesiktat bilen så fort som möjligt liksom. Hade varit bra skönt faktiskt att få det ur världen.

Men innan jag åker så måste jag äta och duscha så att jag klarar dagen. Men innan jag gör något av det så måste jag ju faktiskt väga mig för att se om jag har gått upp något under helgen så jag vet hur hårt jag måste jobba för att gå ner i vikt även den här veckan 🙂

I’m on fire!!!!!!

Nej nu får jag ta och börja greja lite så att jag kommer iväg någon gång. Kommer säkert fler inlägg under dagen!

2010-09-13 08:03 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser