Måndag 11 juli 2011

Idag är ingen vanlig dag för idag är Malins födelsedag!
Jepp, idag fyller min stora syster år! Ett STORT grattis till henne!!!! 🙂

God förmiddag!

Nu ska jag alldeles strax göra mig helt klar för att åka till jobbet. Men först tänkte jag titta inom här och lägga ut mig själv. Nej jag skoja bara. Jag har inte tagit en enda bild sen i lördags på kläderna faktiskt. Det är lite trist men så ligger det till. Jag hinner inte med allt jag heller.

Jepp, vad ska man göra då. Hinner man inte så hinner man ju inte liksom.

Jag ska i alla fall jobba till stängning idag och efter det så ska jag bara vara ledig fram till på onsdag morgon klockan 9:45. Så jag har verkligen inget alls att klaga på just nu faktiskt. 🙂 Det ska bli skönt att få vara lite ledig. Kanske kan lyckas ta en och annan bild liksom.

Jag är dessutom sugen på att införskaffa en sådan här. Men det får vänta till i höst för då ska jag ju till USA. Så ska se vad dom kostar där och om dom går på det svenska nätet. 🙂 Hoppas kan man ju göra i alla fall. 🙂

2011-07-11 13:43 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser