Lördag 9 juli 2011

God middag bloggen!

Hur har eran dag börjat???

Min började med att jag vaknade i alla fall. Men var för trött för att gå upp så jag somnade om. 🙂 Sen så undrade Emelie om vi skulle ta och åka till Klevane för att bada och jag blev med. Men var för feg för att bada. 🙂 Så nu har jag ätit frukost och hängt tvätt. Samt vikit tvätt. Jag ska alldeles strax ta och kliva in i duschen för att göra mig klar för en dag på jobbet. Jag var ju i Karlstad och shoppade igår så nu ska jag ha något nytt på mig idag. Hoppas bara att jag blir snygg 🙂

Har pratat med älsklingen som är i Västerås och han verkade ha det bra i alla fall. Jag saknar han, men det är ju inte så länge kvar till han kommer hem. 🙂 I morgon för att vara exakt. Nej jag måste nog duscha nu så att jag hinner till systemet innan det är dags att åka och jobba.

Idag ska jag sälja som fan. 🙂

Jag måste förresten ge mig själv beröm för att jag var så duktig på att shoppa igår. Jag hittade hur mycket som helst. Det kommer bilder på allt lite senare under dagen. Ni vill väl ha något att läsa medan jag jobbar med. 🙂

2011-07-09 12:36 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser