Lördag 29 oktober 2011 Sverige

God morgon!

Nu är jag vaken. Tyvärr hinner jag inte lägga upp några bilder just nu. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem idag heller. Vi ska snart åka till Kristinehamn. Så det är full fart fortfarande. 🙂 Så jag har inte hunnit med än. Jag ska svara på kommentarer sen när jag kommer hem. Blir nog inte borta hela dagen och blir jag det så har ni något att se fram  emot eftersom att jag har en massa bilder som jag inte har visat än och jag har en massa grejer som jag har shoppat som jag inte har visat.

Men nu ska jag snart ta och duscha så att man blir klar så att det bara är att åka. Vi ska åka om 20 minuter så känner mig lite stressad just nu. Har inte packat upp väskan än heller. Det ska jag göra senare ikväll så man får se vad man har shoppat. 🙂 Jag lovar en massa bilder sen ikväll. Men nu får jag ta och dra. 🙂
Ni får se den här bilden så länge.

bild

2011-10-29 07:43 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Lördag 29 oktober 2011 Sverige”

  oliver skriver:

  Välkommen hem! 🙂

  MADDES skriver:

  Välkommen hem till Sverige tjejen(jag vet att jag är lite seg :p). Hoppas du har en fin lördag!!

  EMMAS! skriver:

  Allt bra?:D kram

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser