Lördag 25 september 2010

God morgon!

Idag kan man börja prata om att jag är trött i alla fall. Men jag har dagar kvar att jobba innan jag kan få sova lite längre. Dessutom ska jag ju börja gå promenader i morgon. Så det är inte det rockigaste kanske. Men det måste göras för jag vill verkligen lyckas innan vi åker till Kalifornien. Jag vill inte vara tjock ju. 🙁

Idag när jag kommer till jobbet så måste jag börja med att plocka ner allt som står på pallen som är kvar. Eller det är snarare två pallar kvar men jag måste plocka ner det på den högsta pallen annars kommer det inte att bli bra tror jag. Det är bättre att göra så än att ta den minsta pallen först faktiskt.

Jag hoppas att det blir mycket folk, men samtidigt så vill jag väldigt gärna få chansen att kunna gå på toaletten om det skulle behövas. Men som sagt det är bara att börja plocka ner allt på pallen när jag kommer så att jag kan få ut den ur butiken med en gång hälst. Ser faktiskt inte så bra ut om den står mitt på golvet kanske. 🙂

Nej nu ska jag duscha, sen äta frukost och sen mysa med min älskling!

Ha en bra dag så kommer det några tidsinställda inlägg senare idag. 🙂

2010-09-25 08:02 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser