Lördag 23 oktober 2010

God middag!

Jag har varit vaken en gång tidigare idag men jag och älsklingen somnade om på sängen. Vi var ganska trötta bägge två så det gjorde inte så mycket. Nu är jag vaknade så hade jag en fruktansvärd huvudvärk. Det gör ont i hela skallen verkligen. Inte kul alls men så är det väl. Jag sitter här i soffan och funderar på att jag ska ta och gå en promenad, men jag vet inte om jag har någon större lust just nu! Känner mig inte direkt peppad att gå ut heller med tanke på att jag har slitit hela veckan men vågen inte visade något resultat. Jag hade gått upp i vikt igen!

Jag börjar verkligen känna att jag inte vill mer. När vågen inte visar något resultat alls och jag bara har slitit som bara den, då blir man ganska trött på det faktiskt. Jag måste ju gå ner totalt 10 kilo innan vi åker till kalifornien. Som vågen visade förra veckan så hade jag bara 1,7 kilo kvar, på fem veckor. Men som vågen visade nu så har jag 2,5 kilo istället. Det är ju så jävla typsikt. Men nu blir jag arbetslös om mindre än en vecka. Så då hinner jag väl med allt det andra också. Blir mycket promenader sen när jag inte har något jobb längre.

Nej nu ska jag försöka väcka älsklingen och fråga han vad han har lust att göra nu! Have a nice day and I see you later!

2010-10-23 14:13 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser