Lördag 23 november 2013

God morgon!

Tänk vad mycket man hinner med om man kommer upp på morgonen.
Jag har hunnit med en hel del, men vi börjar från början. (Detta kan bli en lång berättelse).

Igår när jag hade slutat jobba så tog jag med mig ugnsrengöringen som mamma hade köpt. Så när jag kom hem så började jag med detta, men läser då på förpackningen att det inte alls ska vara under natten utan bara i 30 minuter.
Jaja tänker jag, det är ju inga problem, jag är ju vaken i 30 minuter till.
Så när jag har torkat ur ugnen så ska jag “bara” göra rent i lådan under ugnen och det slutar även med att jag gör rent bredvid där plåtarna står, innan jag visste ordet av det så hade jag dragit ut spisen och började skura golvet bakom och torka sidorna både väggen och spisen.
När detta var klart så kände jag mig så inspirerad så jag tömde frysen och lade ut det på balkongen och började frosta av frysen. Gick även ut med lite sopor och sedan en sväng till källaren för att se om dom hade någon tvättid till idag.
Vid den här tidpunkten bestämmer jag mig för att lägga mig och sova. Sambon följer naturligtvis med och lägger sig även han.
Så ringde klockan halv sex eftersom att tvättiden startade klockan sex.
Ner till källaren startade två maskiner.
Gick upp och somnade om i en timme ungefär och sen gick jag återigen ner till källaren och flyttade en maskin till torktumlaren och en till torkskåpet. Startade två maskiner till.
När jag kom upp igen så torkade jag ur frysen och la in lådorna igen, när frysen var kall nog så lade jag in maten.
Sen började jag städa badrummet lite försiktigt. Hade i medel på olika ställen och lite så.
Återigen ner till källaren för att flytta tvätten till tumlaren och tog med det som var färdig tumlat.
Vek tvätten, även den som fanns i lägenheten och sedan startade jag även en maskin här uppe.
Så kunde jag inte hålla mig längre utan började städa badrummet med.
Så nu är det klart, skurat torkat, skrubbat och dammat.
Så nu luktar det rent där inne ett tag i alla fall.

Jag varnade för en lång berättelse, sammanfattningen för dig som inte orkade läsa då!

Jag har

# Tvättat 5 maskiner
# Vikit tvätt från två
# Tumlat två maskiner
# Avfrostat frysen
# Gjort rent ugnen och torkat bakom och under spisen
# Skurat, dammat och skrubbat badrummet
# Lagt tillbaka allt i frysen igen
# Latat mig lite däremellan

Så nu tycker jag att det är lite synd att jag inte dricker kaffe, hade varit mysigt att sitta i soffan och ta en kopp, men det smakar ju så äckligt! Ingen mjölk har jag heller så jag kan inte göra varm oboy!

Men nu ska jag alldeles snart ta och gå ner till källaren och hämta det sista av tvätten och sedan blir det frukost och sen ska jag nog sova lite på soffan! Har bilder på ugnen före, under och efter, men orkar inte lägga in dom i datorn än!

Ha en fantastiskt bra dag så uppdaterar jag senare! 🙂

Cleaning my room

2013-11-23 09:34 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Lördag 23 november 2013”

  Sara skriver:

  Så bra! 🙂

  Linda skriver:

  hahah försök inte 😉 den är från Mq och det var 2 år sen 🙂 men de har liknande varje år från Bonelid 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser