Livet rullar på

Det är så sällan jag uppdaterar nu för tiden, men jag försöker bli bättre på det. Just nu är jag i planerandet av en tjejmiddag, det blir första gången någonsin som jag ska göra något sådant, så det ser jag fram emot. 🙂

Ska bli roligt att hålla i något sådant. Får bara hoppas att jag lyckas både med maten och efterrätten. Sen är det snart dags för en tur till Stockholm igen, så i morgon tänkte jag ta tag i att boka hotell så att det är klart. Ska dit på jobb, vilket alltid är trevligt, får byta så mycket erfarenheter med andra kollegor från hela Sverige. 🙂 Så det är lite som händer. Sen är det lite mer som är på gång, men då jag inte riktigt vet när det blir av så skriver jag inget om det nu, ni kommer få veta bara jag vet det själv. 😉

Jag ville i alla fall titta in och tala om att livet rullar på och att jag fortfarande lever. Jag hoppas att alla har det bra och att ert 2020 har börjat bra. 🙂

2020-01-19 21:30 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser