Längesedan sist – ny belysning

Hej där!

Nu var det sådär längesedan sist igen. Jag har seriöst haft fullt upp med jobb och allt som har varit runtomkring! Tiden går så otroligt fort så jag hinner inte riktigt med. Det har skett en hel del förändring på jobbet och nu håller vi på med lite förändring hemma. Ja det händer något hela tiden om jag ska vara helt ärlig.

När jag fyllde år så fick jag presentkort på två olika butiker. Det ena på EM och det andra på ELON. Det på EM har jag redan använt. Det fick bli en taklampa till sovrummet. Det andra presentkortet ska jag använda idag på en nu spis. ÄNTLIGEN!!! Jag har velat ha en ny spis sen vi flyttade in i huset och i tisdags beställde jag en, så den kom igår. Så ikväll blir det hemmagjort pizza till middag i min nya ugn. 😆

Detta är den nya lampan jag köpte för presentkortet på EM som jag fick av Baki och hennes familj när jag fyllde år. Spisen kommer det bild på senare eftersom vi inte har hämtat den än.

Vi har även börjat få upp lite ytterbelysning. Det ska bli så skönt när alla är på plats. Då lovar jag att ta en bild till. Nu ska jag snart återgå till att jobba. Så jag får försöka komma ihåg att blogg nån mer dag så att ni får mer uppdateringar kring vad som händer! Ha en riktigt fin dag nu allihop!

2018-08-17 11:42 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Längesedan sist – ny belysning”

  Johanna skriver:

  Härligt med hus! och snygg belysning 🙂

  Pauline skriver:

  vad fint!

  Emma Engström skriver:

  EM har verkligen mycket fint, skulle ha sån beslutsångest om jag fick presentkort där! 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser