Lång tid sedan sist IGEN

Jag vet inte vad det är som händer, det känns som att jag bloggar ofta, men när jag går in så var det längesedan sist. Nu är jag i alla fall här och tänkte dela med mig av två bilder som jag tog under påskveckan.

Jag köpte tulpaner för första gången i år och det var ju hur mysigt som helst att ha dom stående på bänken. Dom var lite korta i så min tulpan vas blev alldeles för djup så jag fick ta en burk ur skafferiet istället. 🙂

Jag och Zeb fick reda på en ny promenadväg som vi kunde ta så det fick bli en promenad där. Han var nöjd för det var spännande att gå den promenaden. 🙂 Tänkte faktiskt gå den promenaden även idag, men funderar på att ta den längre promenaden men jag får se. Det beror på vad jag bestämmer mig för att laga för middag idag. Kanske blir det paj, sambon behöver ha lunch med sig i morgon så då kan det vara bra att ha något lunchvänligt till middag. 🙂

Ha en super fin dag nu allihop!

2021-04-07 08:13 Frida | Kommentarer (7)

7 Kommentarer till “Lång tid sedan sist IGEN”

  Enna skriver:

  Så fin färg på tulpanerna 🙂

  Sara skriver:

  Så härligt med promenader <3

  johanna skriver:

  Men åh vad mysigt med promenad. Söt bild på vovven <3

  Fint med tulpaner. älskar att ha färska blommor hemma 🙂

  Carolina skriver:

  Känner samma sak som dig, fast för mig känns det inte bara utan är även helt medvetet hehe. Så tråkigt när man inte kan blogga som man vill!
  Vad roligt med ny promenadväg. Alltid roligt 😀

  Åh vilken fantastiskt fin färg det var på tulpanerna! 🙂

  Louise skriver:

  Åh tulpaner är så fina! 😀

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser