Kassan har kommit!

Nu har jag fått den nya kassa apparaten. Det är en stenålders apparat. Skit trist, men den funkar ju och jag får lära mig en ny variant av kassa så det ska bli roligt. Men jag vet inte hur jag ska göra när jag går på toaletten. Det kan bli lite knivigt eftersom jag ska ta ur nyckeln när jag går på toaletten.

Jaja det löser sig säkert när det väl blir så. Hoppas i alla fall att jag inte gör något fel alls nu så att det blir en massa fel på det här ikväll. Jag brukar lära mig ganska fort men man vet ju aldrig hur det blir riktigt. Nu ligger nästan alla mynt och sedlar under samma fack så det kommer bli spännande att försöka komma ihåg vart alla pengarna ligger sen när man ska räkna dom ikväll. Det märks ju då i alla fall.

Sen ikväll ska jag dessutom gå ut och gå med min mamma en promenad så att jag får röra på mig idag med, det är bara det att jag har en fruktansvärd träningsvärk. Men jag vill träna bort den inte vila bort den så jag tror att det kommer att bli bra i slut ändan. 🙂 Nej nu ska jag inta min lunch hela 45 minuter för sent, men vad gör man inte för jobbet egentligen 🙂

2010-08-25 12:45 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Kassan har kommit!”

  Felicia skriver:

  Har frågestund i bloggen för absolut första gången. Fråga precis vad du vill!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser