Jobbar 10-19

Idag var det då dags för ytterligare en hel dag. Tänk om man kunde vart ledig och bara njutit. Men jag ska inte klaga. Jag är ju ledig två helger i rad efter den här så det spelar ju faktiskt ingen roll för min del. Det innebär ju att man får pengar om inte annat. 🙂
Japp, jag är besatt av pengar och försöker hela tiden komma på något nytt sätt att tjäna pengar på. Men nu på slutet så har jag inte haft särskilt många ideér faktiskt, men det kommer väl någon dag kanske. Den dagen jag kommer på det så ska jag bli sten rik så att jag slipper jobba något mer i hela mitt liv. 🙂

Älsklingen kom hem vid 1 i natt, så jag sov då. Men han väckte mig 🙂 Jag skulle hjälpa han in med alla grejerna som han hade med sig hem från lastbilen. När han kom hem så slängde han i sig två smörgåsar sen så lade vi oss i sängen och mös lite innan jag somnade om igen ganska fort faktiskt.
Det värsta med att vakna upp och vara trött är att man glömmer allt hela tiden ju, jag gick ifrån min bok idag. Så nu hoppas jag att det blir mycket folk. 🙂

2010-03-20 10:20 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Jobbar 10-19”

  viktoria skriver:

  din blogg är asgrym^^

  D A N N I skriver:

  härlig blogg 🙂

  ღ pernilla skriver:

  hejsan,
  jag har fått hjärnsläpp och kommer verkligen inte på vad jag kan skriva om i min blogg, du skulle inte kunna hjälpa mig med de? skulle varit snällt av dig! Det kanske är just ditt förslag som kommer stå i nästa inlägg! 🙂 Kraaam

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser