Jobb, jobb, jobb, pengar, pengar, pengar

 Dom här två sakerna är det som mest av allt snurrar runt i mitt huvud just nu. Jag vill ha ett JOBB. Jag har aldrig riktigt förstått hur folk orkar vara arbetslösa en längre tid. Dom som inte söker jobb. Jag förstår verkligen inte. Jag håller på att bli deprimerad av att vara arbetslös tror jag. Sover bara sämre och sämre för varje natt som går just nu och jag är inte på särskilt bra humör heller längre.

Det hade kanske varit lättare om jag hade haft någon att umgås med om dagarna. Men jag vet bara inte vem det är jag ska umgås med. Jag har ingen lust att köra upp all bensin i bilen med tanke på att jag är arbetslös och inte kan tanka så mycket. Däremot skulle jag nog vilja åka och hälsa på både Ann och Veronika.

Ann bor 13 mil bort och Veronika bor ca 3 mil bort. Så det är ju klart vem jag hälsar på, men jag skulle vilja åka till Ann med. Det hade varit trevligt att hälsa på henne. Men eftersom jag inte har jobb har jag ju inte någon inkomst.
Varför har jag inte fått något svar på dom jobben jag har sökt för. Jag har liksom sökt 7 jobb och jag har inte fått svar på någon av dom. Hur länge ska jag behöva vänta egentligen?

Ja det är mycket man kan börja fundera på så här sent. Men i morgon ska jag ta tag i  min motion igen då. Jag fattar inte varför jag lägger ner den på helgerna. Hoppas verkligen på fint väder i morgon så att jag kan gå en ordentlig promenad, eller jag ska nog jogga i morgon. Nu måste jag verkligen komma igång om jag vill se någon skillnad snart.

Nu får ni ha en trevlig kväll så ska jag faktiskt gå och duscha, sen får det bli sängen. Nu är jag inte pigg längre.

God natt och sov så gott!

2011-01-30 21:43 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser