Jag såg en fjäril

Nu har jag varit ute på min morgon promenad. Idag blev det en promenad och inte en powerwalk. Senare ikväll så ska jag ut och jogga igen. Det ska bli skönt. Det var i alla fall oerhört skönt igår när jag joggade. Dessutom är jag stolt över mig själv som orkade göra det. 🙂 Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra med mitt hemliga uppdrag idag. Jag ska fundera lite mer på det så får vi se. 🙂

Jag har fått ett godmorgon sms av min älskade Christian i alla fall så då är dagen mycket bättre än om jag hade fått väntat till i eftermiddag med att prata med han. 🙂

Jag har även tänkt att jag ska ringa till en butik i Töcksfors nu så att jag kan få reda på en internet adress som jag måste ha tag på. 🙂 Men ni får ha det så trevligt så återkommer jag igen senare efter mötet med jobbcoachen. 🙂

fjäril

2011-02-16 09:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser