Jag har bestämt mig!

Eftersom att vi bara ska vara borta i en vecka så har jag bestämt mig för att inte ta med datorn till Kalifornien. Jag kommer att blogga i alla fall, men från mobilen. Det känns lite onödigt att dra med den bara för en vecka. Mobiltelefonen funkar alldeles utmärkt att blogga från så därför får det bli så. 
Det kommer kanske inte komma upp riktigt lika många bilder som om jag hade haft med mig datorn, men jag kommer att göra massa inlägg när jag kommer hem. Så jag ska verkligen anteckna vad det är vi gör så att jag inte glömmer något.

Men nu är det i alla fall bestämt och jag kommer ha en datorfri semester, men inte bloggfri. 🙂

datorfri

2016-10-17 15:13 Frida | Kommentarer (4)

4 Kommentarer till “Jag har bestämt mig!”

  Roligt :). Förstår hur du tänker, gjorde på samma sätt fast när vi semestrade i Sverige 🙂

  ExklusivaMoi skriver:

  Har nog aldrig haft en tanke med att ta med datorn på mina semester =P… iofs har jag aldrig ägt en bärbar, moahahhaa! Nää räcker gott med mobilen för min del samt kameran förstås *lol* TREVLIG RESA btw =D

  Amanda skriver:

  Ha så kul! 😀

  Days by Johanna skriver:

  Skönt ibland och slippa ha med datorn 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser