Inte särskilt spännande

Om det är någon som har missat det så jobbar jag idag. Precis som jag alltid är. När jag har slutat så ska en ifrån en annan butik åka med en bit på vägen och min lilla syster ska åka med mig hem. Sen så ska jag hämta Miriam så ska hon med hem till mig. Älsklingen har då förhoppningsvis börjat steka hamburgare och efter det så ska väl Miriam och älsklingen öla så ska jag köra.

För ikväll är det parken med Ebba Gold som gäller. Ska försöka få med mig kameran med så att jag kanske har några bilder att lägga ut i morgon, så att ni slipper läsa all min onödiga text. 🙂

Jag har verkligen inge kul på jobbet längre. Händer nästan aldrig något nytt. Det är samma gamla visa varje dag. Man ringer på väktare för att gå på toaletten eller så går man över i butiken bredvid så passar dom eller så sitter man, står eller plockar varor. Så det är exakt samma visa varje dag. Nästan inga nya varor som kommer in i butiken heller. Börjar tröttna en del. Men så är det det jobbet som jag har haft längst också. 2,5 år har jag haft det nu.

Jag får se det positiva i det. Jag tjänar ju i alla fall pengar och jag ska pröva på att jobba för samma butik men i en annan kommun så jag ska egentligen inte klaga. Kanske kan ge mig några timmar där senare med. Vem vet???

2010-07-31 17:01 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser