Inte så tomt som jag trodde

Så är man på jobbet då. Jag har ju inte talat om det, men butiken jag jobbar i ska upphöra så vi håller på med utförsäljning och det innebär att det var en massa tomma hyllor och en massa tomma spjut och konsoller. Så jag håller på med att plocka ned det just nu. Har kommit en liten bit men inte alls så långt som jag hade hoppats. Var ju tvungen att sätta mig och ränsa konsollerna så att samma längder låg i samma kartong eftersom det var blandat. Men nu har jag tagit mig en liten bit på väg och är i alla fall färdig med en vägg. Har några spjut dock men det behöver jag stegen till och jag tänkte att jag skulle ta stegen sist av allt.

Så jag jobbar och sliter. Tyvärr har jag inga bilder att dela med mig av men jag kanske tar några idag och visar er det i morgon. Får se hur det blir. Har en del att göra faktiskt.

Det värsta med att jag jobbar idag är att älsklingen faktistk är hemma och jag har mycket större lust med att ligga bredvid han hemma i sängen. Jag jobbar ju hela dagarna nu i två dagar så jag måste stå ut med att älsklingen är hemma och jag är här. Sen så känner jag mig inte särskilt snäll heller eftersom jag inte äter någon mat när jag kommer hem på kvällarna. Så jag får se hur det går. Ikväll blir det i alla fall som vanligt en promenad. 🙂

Nej nu får jag nog återgå.

2010-09-20 12:01 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser