Ingen bra överskrift

Just nu sitter jag bredvid min lilla syster Emelie i soffan hemma hos henne. Jag ska snart åka och hämta älsklingen på motorgårn så att jag kan få kramas lite, men det får vänta till ikväll. Vi ska skotta snö i en massa timmar först skulle jag tro. Inte det rockigaste, men det måste göras.

Jag skriver på Emelies mac så jag har inga bilder att dela med mig av heller. Jag kan ju inte ta bilder från hennes dator och hoppas på att hon inte märker något. Men nu måste jag snart åka. Det är jobbigt att skriva när man inte har något att skriva om. 🙂

Jag har sminkat Emelie idag igen. Det fick bli ljus och mörkblå. Jag har tagit en bild med telefonen. Så jag får försöka lägga upp den när jag kommer hem sen. 🙂

Jag måste dessutom försöka komma på något som jag kan göra nästa vecka. Det kommer ju inte in några pengar in på kontot förrän om två veckor nästan.

Nej nu får jag nog kissa och sen åka och hämta älsklingen.

2011-01-15 14:24 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Ingen bra överskrift”

  aliice :) skriver:

  Var med på min dagens blogg och vinn!
  Jag lottar ut en vinnare den 26 januari!
  du har mycket tid på dig!

  ps. fin blogg! 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser