Husmorsligt av mig

Jag vet egentligen inte om husmorsligt är ett ord, men det lät bra. 🙂
Jag har grejat som bara den de senaste dagarna, eller ja, torsdag, lördag och söndag. Det blir så när man hamnar i ofrivillig karantän i väntan på resultat, vilket visade negativt så nu är karantänen slut och i morgon ska det bli fint väder. 🙂

I torsdags så gjorde jag saft på svarta och röda vinbär. Det är andra gången jag gör saft, men första gången jag gör det på bär. 🙂 Den blev riktigt bra och jag har fryst in det mesta så att vi ska ha länge. 🙂

På lördagen så blev det blåbärscupcakes. Smaken på frostingen och blåbär och sen är det lite blåbärsgelé uppe på det. Muffinsen är bara vaniljsmak. 🙂

Sist men inte minst så bakade jag kake på söndagen. 🙂 Det var mysigt att gå upp tidigt och ställa sig och baka faktiskt. Det var längesen jag gjorde det, men nu fick jag till det och jag tyckte det var riktigt mysigt medan jag stod där i köket och det var mörkt ute. Så riktigt bakningskänsla under en lite regnig höstdag. 🙂

2020-11-02 19:07 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser