Hur tänker du med mobiltelefon?

Jag har länge funderat på att faktiskt skaffa mig abonnemang till min mobiltelefon, men jag har alltid haft kontantkort och har insett att jag med största sannolikhet kommer att fortsätta ha det.
Jag ser flera fördelar med att ha ett kontantkort faktiskt.

# Jag fyller på kortet när det behövs
# Jag har alltid surf kvar i slutet av månaden
# Jag får inga dyra överraskningar när fakturan kommer
# Jag kan hela tiden se vad mycket pengar/surf jag har kvar
# Jag överskrider inte min budget för mobilen

Orsaken till att jag valde just kontantkort var för att när jag var yngre så gick mamma inte med på att jag hade ett abonnemang och det förstår jag. Det kan bli riktigt dyrt för en förälder. Idag finns det ju massa olika abonnemang men det finns mycket bra kontantkort också.

Själv har jag valt Halebop och det är mest för att när jag skaffade det så ringde man gratis till alla användare som hade Halebop, vilket alla mina kompisar och min familj hade. Nu har dom dessutom utökat med att man har gratis surf utomlands. Inte i alla länder, men i alla länder som till hör EU.

Idag finns det dessutom många sidor där man kan jämföra olika kontantkort för att få reda på vad som passar just dig bäst, vem vet, Halebop kanske inte är för mig längre? En sida där du kan jämföra kontantkort och dessutom få ett startpaket hemskickat helt gratis är på Billigakontantkort.

Går du in där och kollar så får du reda på vad just du behöver veta. De olika laddningarna på kontantkorten från ex. Comviq, Halebop och Hallon. Det finns naturligtvis många fler, så det är bara att gå in och jämföra vad de olika operatörerna har att erbjuda. 
Så vad väntar du på? Har du funderat på att byta eller på att skaffa till en dotter eller en son så gå in och kolla där.

Detta är ett sponsrat inlägg

2018-09-11 16:36 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Hur tänker du med mobiltelefon?”

  Sarah skriver:

  Ja skulle inte klara mej på att bara ha ett kontantkort 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser