Hungrig är jag med

Fy fan vad jag är hungrig just nu.
Jag har käkat en apelsin till middag idag, det var kanske inte så mättande som jag trodde att det skulle bli.

Så nu känner jag mig riktigt hungig alltså. Om en och en halv timme så får jag ta och dricka en sådan där äcklig naturdiet. Jag känner mig ganska sliten i hela kroppen just nu om jag ska vara helt ärlig faktiskt.
Jag har dessutom gjort i ordning scheman som jag ska följa fram till på torsdag kväll. Jag hoppas verkligen att jag orkar med det jag ska göra, annars så skiter jag i det som med allt annat och så försöker jag komma på något annat.
Det är det som är problemet med mig, när jag har talat om för någon vad jag ska göra så går allt i stöpet. Då är jag inte lika intresserad av det längre. Då vill jag bara ta det lugnt och sova istället. Men jag ska i alla fall försöka, eller skita i det.

Vad tycker ni? Ska jag rå banta till på fredag morgon eller ska jag äta en normal mängd med mat och bara motionera som en idiot istället.
Jag tror säkert att det blir något åt det hållet istället. Att jag äter precis det jag är sugen på sen så promenerar jag och tränar lite istället. Jag är inte särskilt bra på det här med att räkna kalorier egentligen utan jag bara kör på som vanligt. Det brukar då i alla fall bli så.

2010-02-15 15:09 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser