Hemma igen

nj

Detta är då den hästen som jag red idag. Hon gjorde en ganska knepig min när jag tog kortet 🙂
Jag ska tillbaka och rida henne på måndag igen. Det var hur kul som helst att få rida och trava lite. Jag menar inte att det inte var kul i måndags med för det var det. Men det var så skönt att komma upp på en häst som var lite större och i min storlek. Den här hästen heter Gaudi och är 160 cm hög. Hur fin som helst. Snäll häst. Så henne ska jag rida mer på. 🙂 Så nu är man kanske igång med det igen, det var ett tag sen man reda mer än en gång i veckan i alla fall.

Idag har jag då gått en promenad på närmare 8 kilometer, jag har ridit i en timme och sen så har jag varit ute och gått igen. Så nu är jag helt slut och känner att en dusch inte hade suttit helt fel. 🙂 Imorgon blir det upp med tuppen och försöka få klart här hemma innan det är dags för ytterligare en promenad. Måste ju komma i form. Nu får det bli duschen och sen NCIS sen snarka som bara den. Imorgon händer det ju något mer kul med….

ÄLSKLINGEN KOMMER HEM!!!!!!

2010-04-15 20:41 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser