Hemma igen

Då är jag hemma, eller ja jag har varit hemma sedan kvart över fyra. Så i en timme alltså. Var en bra dag, mycket information och grejer man inte har tänkt på själv. Så nu har jag ny energi som jag kan dela med mig av på jobbet. Nu ska jag bara ligga i soffan och inte göra nått alls. Är ganska sliten efter den här dagen. Så jag hoppas er dag har varit bra och att ni får en fin kväll.

kvällssol

Hade kunnat tänka mig sol och ett glas på balkongen faktiskt. Men här öser regnet fortfarande ner.

2015-06-02 17:17 Frida | Kommentarer (5)

5 Kommentarer till “Hemma igen”

  linah skriver:

  åh tråkigt med regn, här öser det också ner!

  Life of Johanna skriver:

  oh härlig bild 🙂

  Tack är riktigt nöjd med inbjudningskorten

  Amanda skriver:

  Så trött på allt regn nu!

  ExklusivaMoi skriver:

  Ojjj redan 2:a dagen på denna månad alltså!! Alltså jag lääängtar verkligen efter helgen alla redan =P… hallåååå komsi komsi ffs! Lär blir lite full rull i helgen, får lite besök nästa vecka av morsan min så det blir städning å tvättning så man kan visa hemmet för naa, HAHAHHAA! Ser gott ut i glaset btw ;)…

  ronja skriver:

  Skönt att bara ta det lugnt i soffan efter en lång dag!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser