Hemma en snabbis!

Jag har verkligen varit borta hela dagen och jag är hur missnöjd som helst med det. Men vad ska man göra då. Fick till slut tag i ett par nya byxor i alla fall. Så något bra blev det ju med det.
Jag är bara hemma en snabbis för jag ska ta och gå upp till där älsklingen parkerar sin lastbil och hämta honom och ta med en kall öl tänkte jag. Men jag får gå dit för det står redan en bil där. Så vet inte om jag kanske skulle ta och gå upp redan nu, hämta bilen och sen hämta älsklingen. Det hade ju vart bättre än att bara gå dit upp sen. Jag menar att då behöver jag ju inte stressa.

I morgon bär det av till Arvika igen så jag kommer inte att uppdatera på morgonen, sen vet jag inte när jag kommer hem igen men jag ska ta med mig kameran som vanligt och så får vi se vad jag får för bilder under dagen.

Trött är jag med och känner mig väldigt grinig, hoppas bara att det går över snart. Jag är inne i samma fas som jag brukar vara. Jag vill ha jobb, jag är överkänslig, jag får aldrig som jag vill, jag är fet, jag är ful, jag bara hatar mig själv. Kände att det började bli så förut så jag tänkte att det var bäst att åka hem. Men nu ska jag snart byta byxor och se om jag kanske kan få bort den här irritationen emot mig själv. Jag hatar verkligen mig själv när det blir så här och då grinar jag för inget och jag blir förbannad på mig själv för att jag inte kan växa upp. Fy fan!!! Nej nu ska jag vara positiv. Gå och hämta bilen var det ja. Ska lämna mobilen hemma för den är det inget batteri i. Så får sätta på mig en klocka så jag vet när älsklingen kommer.

Ni får ha en trevlig kväll så skriver jag mer i morgon någon gång!

Love Yourself

2011-05-13 21:11 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser