Hemma efter jobb

Nu är jag hemma igen. Det var skönt att även den här dagen tog slut, lite sleten i kroppen och känner att jag bara skulle vilja gå och lägga mig. Men nu väntar en promenad med Emelie och Svea. Så har inte tid att vara hemma och ta det lugnt, ska försöka pressa in det i mitt schema någon dag att jag inte ska göra något alls. 🙂

Jag har ätit lite snabbt, orkade inte göra något avancerat idag så tog bara fyra knäckebröd med ost på. Det får bli något annat i morgon. Har så ont i handen så det är ju inte sant. Det går väl förhoppningsvis över snart.

Förlåt förresten att jag inte skrev något inlägg i morse, men det var problem med severn antar jag eftersom jag inte kunde komma in varken på bloggen eller kolla på bloggen, så det var bara att ta det som det var.

Men nu blir det en promenad, ha en fin kväll!

2012-01-31 17:11 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Hemma efter jobb”

  Sv; Härligt att höra ! Med mig är det också bra ! 🙂
  Hehe nej inte på mig heller. :p
  Men kul ändå 😉
  Händer ikväll då ? 🙂
  Kram♥

  Felicia skriver:

  Älskar verkligen promenader med fina vänner!

  SV: ja det är ngt man saknar!

  pusss

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser