Hårfärg och balkongmys

Jepp, rubriken säger väl allt egentligen.
Men jag har ju varit och jobbat lite idag så då passade jag på att köpa med hårfärg hem så att jag har. Den här gången ska jag pröva den här färgen. 🙂

hårfärg

Så Emelie undrade om jag ville följa med på bolaget och jag skulle ju på Ö&B så hon blev med dit först och sen blev jag med henne till bolaget. 🙂 Efter det så var himlen helt svart så vi bestämde oss för att ta en liten åktur med bilen. Det började ju naturligtvis att regna på oss, men det är ju sommar så regn är ju inte så farligt liksom. Så vi stod där i regnet och plockade blommor. När vi satte oss i bilen igen så blev rutorna sådana.

imma

När jag kom hem från Ö&B så skulle jag ringa några samtal, så jag gjorde det och sen skulle jag börja med maten. Det var dock inte så lätt då eftersom strömmen hade försvunnit. Jag vet inte vart den tog vägen!
Men i alla fall så kom Emelie hit efter en liten stund med jordgubbar och grädde så vi hade mys ute på balkongen.

sommrigt

somrig cartoon

Gjorde om den sista bilden lite mer i Picasa. Det är ett roligt program och nu hade det kommit en ny grej så var tvungen att testa. Så första bilden är original och andra bilden är omgjord. 🙂

2011-06-20 17:57 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser