Hallon kesella, datorn och snart One TreeHill

Det har varit en spännande dag på jobbet. 🙂 Har inventerat och räknat verkligen allt som fanns där, skit kul enligt mig. Var dock ganska trött på det nu när jag åkte hem, men det gick ju bra. Vi blev klara strax innan fyra så det funkade fin fint. 🙂 Så nu funderar jag på att jag bara ska ta det lugnt och lägga mig i sängen och titta på One TreeHill. Tänkte bara uppdatera er om läget, hungrig är jag med. Som ett svin, jag är verkligen inte den jag en gång var.

Jag hade sådan självbehärskning så det var ju inte sant, man kunde reta mig med allt möjligt konstig gott men jag åt det inte ändå. Måste verkligen försöka lära mig det igen! Det funkar inte att äta sötsaker varje gång någon annan gör det. Inte konstigt att jag börjar bli så fruktansvärt fet. Det värsta är att medan jag skriver det här så sitter jag och äter den sista lussebullen. 🙁 Jag måste verkligen lära mig alltså. Ja någon dag kommer det väl till mig. Har ju faktiskt gått två gånger den här veckan, det är mer än vad jag gjorde förra veckan och då har jag ju jobbat den här, det gjorde jag ju inte förra. 🙂

Nej nu får jag nog ta och tycka att jag är fet i sovrummet under tiden som jag tittar på en del av One TreeHill, ska ringa älsklingen sen med så jag får reda på när han kommer hem. 🙂

Det är ju helg nu!!!!

2012-01-05 17:06 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Hallon kesella, datorn och snart One TreeHill”

  Du har väl inte glömt att jag lägger upp film/serietips varje kväll kl 19:00 på bloggen!? Perfekt för dig som älskar film! Tredje tipset kommer upp idag!

  Em skriver:

  uh det är så otroligt bra, oth! vilken säsong är du på? 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser