Gött med promenad!

Det var väldigt skönt att gå en promenad nu på morgonen. Man känner sig så mycket piggare av det. Så nu har jag precis ätit frukost. Havregrynsgröt med äppelmos. 🙂 Så nu får det snart bli duschen för även idag väntar en tio timmars dag. Det är inte kul alls att jobba som det är nu. Det är verkligen inget folk alls. Funderar på att försöka göra något så att man ser varorna bättre. Men jag har liksom inget alls att jobba med. Bara lite varor. Men jag har inget som jag kan ställa det på för att det ska synas bättre. Det är lite störande faktiskt.

Annars så drar jag bara den ena kassa bänken en bit ifrån och använder den att ställa grejerna på. Smart idé måste jag säga. Jag får se hur jag gör. Har ingen aning just nu i alla fall, men det hade varit skönt att bli av med lite grejer i butiken för då blir det mindre att göra på torsdag.

Det börjar kännas fel att sluta jobba, jag är så van att gå upp tidigt på morgonen och jobba hela dagarna så nu vill jag nog nästan inte sluta med det. Jag kan erkänna att det ska bli skönt att få lite ledighet men jag har ingen lust att vara ledig särskilt länge. Ja ja, vi får se hur det går. Till torsdagen så firar i alla fall centret jag jobbar i 5 år jubileum. Så då stänger jag butiken jag jobbar i. Mohahah.

Nej om man kanske skulle ta och göra i ordning några tidsinställda inlägg kanske så att man slipper tänka på det under dagen. Har ju faktiskt fortfarande ingen dator på jobbet.

2010-10-26 08:30 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser