God morgon

Nu ska jag ta och klä på mig för att åka till jobbet, mår inte särskilt bra idag men det kanske kan gå över under dagen. Har ont i magen och lite mer saker.
Idag har jag tänkt att jag ska försöka få dagen att gå fruktansvärt fort och sen så vill jag även ha försäljnings rekord för i år, men jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas med det. Men det är mitt mål för idag i alla fall.
Sen så ska jag ju även göra en beställning men det tänkte jag vänta med till senare, så att jag har något att göra när jag är klar med det andra. Så det får nog bli att dammtorka eller något i den stilen så att man håller i gång. Eller dammsuga kanske med, nej det får min kollega ta på tisdag.
Så idag är det dags att försöka få dagen att gå lite fortare då, hoppas bara på att det funkar. Nej jag får nog ta och slänga på mig kläderna så att jag kan åka, men jag ska försöka uppdatera under dagen, man har en viss tendens att faktiskt glömma bort tiden så fort man har något att göra.
Men ni får ha en trvlig söndag.

2010-03-07 09:04 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser