Fredagsmys med sushi

Igår var det äntligen dags för det P (sambon) hade frågat efter så länge. Det var dags för sushi. Jag kan bara säga att det var otroligt gott! 🙂 Jag är i vanliga fall inte alls förtjust i sushi, men den här gången var det riktigt gott och jag åt till och med laxrullarna. Ja vad säger man, ibland kan även jag förvåna. P blev i alla fall förvånad över att jag åt mer än en bit med lax. Naturligtvis var jag tvungen att föreviga maten med att ta bilder på det, och tro mig, det kommer bli fler gånger.

Maten hämtade jag på Thorills en liten restaurang som ligger mysigt till ute i skogen. Det är andra gången jag äter mat därifrån. Första gången var julbordet med jobbet och jag har inte blivit besviken det minsta lilla. Så otroligt god mat!

2021-01-30 11:24 Frida | Kommentarer (3)

3 Kommentarer till “Fredagsmys med sushi”

  Sara skriver:

  Åh vad gott det såg ut <3

  Åh så gott!! Älskar sushi! 😀

  johanna skriver:

  Men åh, det såg ju sjukt gott ut <3

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser