Fredag 8 oktober 2010

God morgon!

Idag kommer min älskling hem. Då blir det mys på högsta nivå alltså. Han har inte varit hemma på hela veckan och han har varit sjuk hela veckan. Tycker riktigt synd om han faktiskt. Så jag ska se till att han blir omhändertagen hela helgen av mig nu. Det påminner mig om att jag måste skicka ett sms till min lilla syster. Får försöka komma ihåg det då kanske.

Idag när jag slutat så har jag återigen en lista som måste avslutas. Hatar verkligen när jag slutar tidigt för då måste jag hålla å och städa hela tiden, men det måste göras det med. Måste handla idag med så att jag inte glömmer det.

Min lista:

 • Dammsuga
 • Städa hos Junior
 • Badrummet
 • Damma
 • Vika tvätt
 • Tvätta en maskin
 • Diska
 • Hänga tvätt
 • Städa kylskåpet
 • Städa skafferiet

Ja det är det som måste göras idag. Skafferiet tog jag visserligen igår men jag ska ta resten idag. När jag har startat maskinen så ska jag vika tvätt, diska och sen städa kylskåpet. För jag har en känsla av att det är bäst att vänta med dammsugningen till sist. Badrummet tar ju sin tid det med. Ska försöka vara snabb.

Nej nu får jag ta och åka till jobbet innan det blir för sent. Har inte ens hunnit äta frukost eftersom jag försov mig i morse. Ville verkligen inte gå upp. Jag är ganska trött på morgonen så här den sista dagen innan helgen och kanske sovmorgonen. 🙂 Nej nu får jag sluta babbla. Skriver mer senare.

P.S Ska försöka vara bättre på att ta kort nu under helgen så att jag har en massa bilder att visa er. Ska dessutom försöka uppdatera bättre nu under helgen än vad jag har gjort tidigare. 🙂 D.S

2010-10-08 08:55 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Fredag 8 oktober 2010”

  Fredrik Woll skriver:

  Sv; ferie 🙂

  e ♥ skriver:

  sv: Ja verkligen ((:

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser