Fredag 8 juli 2011

God morgon!

Nu har älsklingen åkt och jag är ensam hemma. Han åkte för en timme sen men jag har inte orkat blogga förrän nu.
Om en halv timme så ska jag ut och jogga med Sandra och efter det så får det bli skönhets behandling så att man känner sig lite renare än vad jag gör nu. 🙂

Jag längtar verkligen till söndagen redan.

I alla fall, idag ska jag jobba. Efter det så ska jag åka till Karlstad med Emelie och shoppa. Vi ska även gå på bio.

Pirates of the Caribbean 4

Jag hoppas verkligen att jag kommer att hitta något nu när jag äntligen har bestämt mig för att jag vill hitta något. Det värsta med den här Karlstads turen är att det är ju jag som betalar bensinen. Så det är väl inte så rockigt i alla fall. Jaja, jag ska i alla fall ha lite roligt. Sen vill jag att det ska bli söndag så fort som möjligt.

Jag har funderat på vad jag ska göra i morgon före jobbet för att det ska gå fort och jag har nästan kommit fram till att jag ska ta en promenad till mitt kantarell ställe och plocka lite kantareller. Det växer som ogräs så det är nog lika mycket i morgon som det var för en vecka sen. 🙂

kantareller

Nej om man kanske skulle ta och försöka hinna med ett toa besök innan man ska ut och springa då.
Vägde mig förresten idag och jag är inte det minsta nöjd. Så nu får det bli hårdträning och så nyttig mat som det bara går att få tag på. Med start på måndag. Idag ska jag äta det jag vill.
Sen resten av helgen kan jag tänka mig att det inte blir så mycket mat eftersom jag inte lagar middag till bara mig. Det är så fruktansvärt tråkigt.

Nej nu ska jag försöka slita mig från datorn. Men jag ska försöka hinna med ett inlägg till innan jag åker och jobbar och sen så ska jag försöka att göra i ordning några som kommer upp under dagen. Kan ju ta med mig min mini-pc så det ska ju inte vara några problem.

Men ni får ha en trevlig dag så hörs vi senare! 🙂

2011-07-08 06:35 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser