Fredag 4 november 2011

God morgon!

Idag är det äntligen FREDAG!!!!!!

Idag ska jag inte vara där jag var igår, dom hade tydligen tagit en dag ledigt idag. Men jag måste ändå få tag på chefen där eftersom jag har en tid hos tandläkaren. Jag skulle ha berättat det för honom igår, men eftersom att jag brukar lämna mitt minne längst in i garderoben så blev det inget med det igår heller. 🙁

Men men, jag ska ringa till han senare. Försökte ringa tandläkaren, men det gick inget vidare faktiskt eftersom dom tydligen hade stängt varannan fredag och gissa vilken utav fredagarna det var idag?
Ja ja, så är det ibland.

Idag orkade jag i alla fall sova längre än till klockan halv tre på morgonen, men jag är onödigt trött faktiskt. Känns nästan bättre att vakna halv tre och vara pigg än att vakna senare och vara trött.
Jag tror faktiskt att jag ska börja den här dagen med att kliva in i duschen och bli lite renare och sen ska jag damma fläkten i sovrummet. Efter det ska jag försöka mig på att göra några kakor till i morgon, vi ska till svärmor nämligen.

Ja men ni får väl ha en trevlig morgon vettja så uppdaterar jag mera senare. 🙂

bild

2011-11-04 08:23 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Fredag 4 november 2011”

  Sara skriver:

  Jaa, jag ska köpa deras nagellack när vi är i Las Vegas 😀 De hade inte släppts när vi var i Florida, men nu så 🙂

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser