Fredag 30 september 2011

……….

Jag är lite lett (trött på allt) idag faktiskt.

Det enda som är bra med den här dagen är att älsklingen kommer hem. Men det blir inte förrän sent ikväll.

Den här dagen har i alla fall inte börjat särskilt bra. Jag har varit på gymmet och tränat men det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Som vanligt fick jag vara själv när jag tränade på gymmet, men det börjar bli tråkigt.
Jag tränade inte särskilt länge och jag gjorde inte världens bästa träningspass heller.
Det värsta av allt är att jag har verkligen legat i med träningen den här veckan och jag har nästa bara levt på yoghurt. (Ett experiment) Men lik förbannat så har jag gått upp 2 kilo på 2 veckor. Jag blir så jävla förbannad. Trött på det för att vara helt ärlig. Så från och med nu så skiter jag i det här. Jag ska äta det som faller mig in, men i små portioner.
Jag menar jag har tränat sen vi kom hem från USA ifjol. Alltså december, men jag har inte gått ner 1 kilo en gång.

Går jag ner i vikt så går jag lika fort upp i vikt igen!

Bara det att jag verkar stanna på den första bilden oavsett vad jag gör. 🙁 Nu ska jag i alla fall ta och duscha så kanske det känns bättre efter det.
Ha en fin morgon alla ni där ute!

2011-09-30 08:23 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser