Fredag 3 september 2010

God morgon!

Nu har jag varit vaken i två timmar och det är dags för mig att kliva in i duschen. Jag har inte vägt mig än så det får komma upp i ett senare inlägg hur det gick med det. Om 45 minuter så ska jag gå hemifrån för att gå till tatueraren Lina Hansson 

Den här tatueringen som jag ska görs skulle vi ha gjort i maj men det har blivit inställt p.g.a. att maskinen gick sönder. Så nu har jag väntat tillräckligt tycker jag. Så snart ska jag då ta och gå in i duschen eftersom jag inte vill lukta illa när jag kommer dit.

Naturligtvis kommer ni att få se tatueringen sen och jag vill bara säga det med en gång att det här är ingen seriös tatuering. Jag tycker det har blivit för mycket med det nu. Dom tre senaste jag har gjort har jag gjort för någon så nu kommer jag att göra en mindre seriös. 🙂

Can’t wait!

Det är bara ni skriver en kommentar till det här inlägget om ni vill se alla mina tatueringar så ska jag se till att dom kommer upp här. Allihop. 🙂

Jag är ju dessutom trött så jag vet inte riktigt hur det här ska gå om jag ska vara ärlig. Kanske somnar som vanligt. Nej nu får jag faktiskt dra mig. Inte mer nu. Medan jag är borta så får ni titta på några fler bilder som jag tog igår!

polisbil

Det här var den första som kom. Jag hade inte kameran uppe då så det blev en bild bakifrån. Dessutom syrenade den inte 😉

polisbil

Det här var den andra och den syrenade. Det var därför jag kunde ta en så fin bild på den 😉

skylt

Nu ska jag citera min älskling som sa på skoj “Det var allt en konstig älg” Jag bara älskar min sambo. Han har så skön humor. 🙂

Update: Jag har nu totalt gått ner 7,4 kilo sen jag började. 🙂

2010-09-03 08:54 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser