Fredag 3 juni 2011

God middag!

Den här dagen har börjat alldeles underbart! Jag vaknade tjugo i fem av att solen sken i  mitt ansikte och jag kände att jag hade ett leende på läpparna. Jag gick upp för att kolla lite grejer runt om i lägenheten och sen drog jag på mig träningskläderna.
Halv sju mötte jag upp Sandra för att jogga en 5 km runda. Det var hur skönt som helst och jag hade faktiskt gärna joggat lite till. Jag bara älskade det idag. Himlen är verkligen helt blå!

bild

himlen och marken

smörblommor

När jag kom hem efter jogging turen så tittade jag lite på internet, men det var verkligen inte mycket. Sen ringde jag till Emelie och frågade vad hon gjorde. Hon sov, men jag hade ju lyckats väcka henne så då frågade jag om hon ville följa med till Klevane och njuta av solen och det ville hon naturligtvis göra. Så jag hade duschat och så, det enda som fattades var att jag skulle äta frukost. Så jag tryckte i mig min yoghurt, mina hallon och mina två ägg.
Älsklingen har då legat och sovit hela tiden som jag har gjort detta. Jag skriver en lapp till älsklingen där jag talar om var jag har tagit vägen någon stans och åker upp för att hämta Emelie.

bok

vatten och land

vatten omgjord

Som sagt det var väldigt vacker väder och jag hade gärna velat ligga kvar längre. Men jag kände mig lite rastlös och så vill jag ju få upp den där nya kategorin, men det verkar som att den får vänta lite till.
Nu ska jag ta och hoppa in i duschen igen, stinker efter att jag solade. Badade lite med. Var ganska kallt men så fort man kom upp på land så blev det varmt igen!
Det är nog det bästa som finns. När man kan bli soltorkad. Nu hoppas jag bara på att jag har fått någon färg!

Ha en bra middag så skriver jag mer senare. Nu blir det duschen och sen något i magen! 🙂

2011-06-03 12:07 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser