Fredag 29 oktober 2010

God morgon!

Nu har jag precis ätit frukost mot diskbänken och skakat på rumpan samtidigt. 🙂 Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Så fruktansvärt uttråkad redan. Nu på morgonen har jag bäddat sängen, lagt undan tvätten, diskat, skalat ett kilo räkor och startat en maskin med tvätt som jag ska hänga upp om inte allt för länge och då ska jag starta en ny maskin med en gång. Vad det är roligt att vara arbetslös! ELLER INTE!!!

Jag saknar att gå in på ZENO-WATCH BASEL och störa dom när dom dammsuger eller skurar eller kanske till och med räknar kassan. Det kommer jag att sakna, men vad ska jag göra då. Jag kan inte köra upp en massa bensin bara för att åka dit varje morgon. Så nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Tänk att man inte ska tänka på sådant här förrän efter att det redan har hänt.

Men det som är roligt med allt det här är att det är lika lite att göra hemma som att göra på jobbet bara att där fick jag träffa människor. Dessutom har jag ingen lust att fika idag. Jag vill inte gå utanför dörren egentligen. Men samtidigt så vill jag det för jag skulle vilja hämta min söta systerdotter på dagis. Men jag har inte frågat syster om jag får det så jag kommer nog inte att få tummen ur och göra det heller skulle jag tro. Men nu ska jag ta och göra lite andra grejer kanske.

zeno

2010-10-29 10:27 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser