Fredag 29 april 2011

God morgon!

Nu ska jag alldeles strax dra på mig mina byxor och åka till jobbet. Men jag tänkte att jag skulle skriva något snabbt här så att ni har något att läsa under dagen.

I onsdags så var jag med älsklingen på motorgårn och då hade jag även med mig Emelie så jag och hon spelade lite biljard. Vilket var riktigt roligt faktiskt. Det bästa av allt var ju att jag hade lyckats fått med mig kameran så att jag kunde ta lite bilder. Nu tog jag bara två men jag tog mer bilder än vad jag brukar göra.

Är det något stav fel så får ni faktiskt leva med det idag jag känner att jag börjar bli lite stressad här faktiskt.

I alla fall kameran var med och jag tog två bilder som jag tyckte blev lite fräna så ni ska få se dom två så att ni har något att titta på med och inte bara läsa. Sen så ska ju jag jobba hela dagen idag så kommer det något inlägg så kommer det från mobilen och då blir det väl kanske inte så bra inlägg som när jag gör det hemma från datorn eftersom att det inte går att logga in på appen från mobilen utan att jag måste gå in på hemsidan och logga in. Skit trist faktiskt.

Nej nu får jag dra mig. Måste hinna med ett toa besök innan jag ska åka med 😉

bild

bild

2011-04-29 08:31 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser