Fredag 28 januari 2011

God morgon på er!

Idag är det verkligen inte en god morgon, jag har sovit skit kasst för jag har varit rädd att jag inte skulle vakna när klockan ringde. Men det gjorde jag. Så jag har varit vaken flera gånger sen jag somnade. Skit irriterande faktiskt. Jag har redan börjat min dag med att starta tre maskiner med tvätt. En torktumlare med. Jag har ett av två täcken i torktumlaren just nu. Kände att det var dags att tvätta dom. 🙂

Men just nu skriker Junior om att han vill ha det städat och jag vill verkligen INTE. Men jag måste. Jag har som vanligt på fredagen en massa som jag ska hinna med innan min älskling kommer hem. Vet dock inte när det är än. Han ringer så fort han vet något. Jag hoppas ju att det inte blir att för sent i alla fall.

Ja då ska ni som vanligt få en att göra lista från min sida idag då.

bild

Ja som ni ser så är det ungefär samma som vanligt, fast det har tillkommit lite mer grejer. 🙂 Jag ska i alla fall försöka hinna med allt detta innan älsklingen kommer hem 🙂

2011-01-28 09:29 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser