Fredag 27 maj 2016

God morgon!

Klockan är snart fem och jag har varit vaken i ungefär en halvtimme. Idag är jag nog tröttast av alla arbetsdagar den här veckan, men det är nog mest för att jag hade svårt för att somna igår. 
Jag ska alldeles snart gå upp och göra mig klar för att jobba i fyra timmar innan jag ska med sambon och kolla på en ny kamera. Sen hem och duscha och göra mig redo för att jobba kvällen. Men för stunden så ligger jag i sängen och skriver det här. 

Jag hade faktiskt tänkt att uppdatera en gång till igår när jag hade slutat jobba, men det blev inte riktigt så. Jag fixade med lite annat istället och sedan la jag mig i sängen medan jag väntade på att tvättmaskinen skulle bli klar. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera. 

Nu ska jag ta och svara på kommentarerna innan det är dags att jobba lite!

Vit choklad- och passionsfrukts cupcakes

På lördag ska jag börja baka inför nästa helg! 🙂

2016-05-27 04:59 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser