Fredag 27 maj 2011

God morgon!

Nu börjar jag faktiskt bli lite irriterad. Jag vill ha min jävla lön!

Ja ja, hur har ni sovit i natt då? Jag har varit helt utslagen och även när klockan ringde så fortsatte jag att vara det så. Nu är jag fortfarande trött men jag har fått i mig min frukost och jag hade gått ner i vikt. Så jag är ganska nöjd med dagen ändå. 🙂 Skit gött! Idag är det ju dessutom FREDAG så älsklingen kommer hem idag, och nästa vecka har han kortvecka. 🙂 Jag älskar när det blir så! 🙂

Jag ska snart ut och jogga med Sandra. Tror jag i alla fall, hon skulle höra av sig nu på morgonen. Hon frågade igår och snäll som jag är så kunde jag inte säga nej. Hahaha. Nej men jag hade lust att jogga, men samtidigt har jag lust att gå på gymmet. Men idag blir det Sandra som får njuta av mitt sällskap, eller jag av hennes kanske. 😀

Om man kanske skulle ta och göra sig klar innan hon hör av sig så man inte behöver stressa då. 🙂

bild

2011-05-27 08:23 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser