Fredag 27 augusti 2010

God morgon!!!!!

Nu har jag varit vaken i två timmar och 23 minuter. Jag är inte trött….än. Men jag lär väl bli det under dagen. Sen jag vaknade så har jag hunnit tvätta två maskiner med tvätt. Så det är i torktumlaren nu och så har jag städat badrummet. Det blev skinande rent 🙂 Efter det så dammade jag i lägenheten och efter det städade jag hos Junior så nu har jag bara dammsugningen kvar sen så måste jag handla med. Så vi får hoppas att jag hinner dammsuga innan sugen försvinner.

Sen har jag ju några saker kvar innan jag ska ta det lugnt. Jag ska bland annat handla mat på ICA sen så ska jag åka till grannkommunen en sväng med mamma. Det ska bli roligt. Hon skulle höra av sig när hon vaknade så att jag ska få ett recept på något bröd så jag hoppas att hon inte sover för länge. 🙂

Min mamma har semester nu så hon sover lite längre under morgonen då. Det hade jag med gjort under min semester om det inte hade varit så att vi är i Kalifornien under semestern. Det ska bli skönt att ha ett litet äventyr nu när man har varit hemma i kalla Sverige som det nästan inte har varit någon sommar alls i. Men det funkar ändå jag har ju jobbat nästan hela sommaren ändå.

Jag fick ju i alla fall njuta av den sista dagen på sommaren. Nej nu får jag nog ta och dammsuga så jag kan duscha och äta frukost innan jag ska handla. Lär ju inte ta allt för lång tid skulle jag tro. 🙂

Ni få ha en trevlig dag så ska jag försöka uppdatera lite senare under dagen. 🙂

2010-08-27 07:27 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser