Fredag 20 maj 2011

Nu är det bara 11 dagar kvar innan den första sommar månaden börjar. Tänka sig vad tiden går fort. Det bästa med idag är att älsklingen är hemma om ca 50 minuter så jag ska dra fram dammsugaren och ta det värsta innan han kommer hem. Men jag tänkte titta inom här och skriva ett litet inlägg till er. Hann liksom inte det i morse. Blev lite mycket som skulle hinnas med så jag fick helt enkelt flytta fram bloggandet lite. Men nu är jag här och tänkte bara lite snabbt berätta om min dag.

Det är väl inte särskilt spännande egentligen. Jobbade hela dagen och sen hem till Årjäng för att handla och sen hem till lägenheten och tvätta och snart ska jag då dammsuga. Så det har inte varit särskilt givande.

Men däremot har jag gått runt och sagt två ord hela dagen som jag hörde i bilen på väg till jobbet i morse.

Sen hörde jag även den här låten förut när jag satt och tittade lite på aftonbladet så jag tänkte att ni med kunde få höra på den. 🙂 Snällt va????

Nej nu får jag ta fram dammsugaren och sen fixa omeletten till min älskade. 🙂

2011-05-20 22:17 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser