Fredag 19 augusti 2011

Hallo und Guten Morgen

Har ni haft en bra start på dagen? Det har jag, vaknade av klockan som vanligt, då gick jag upp och började greja lite, sen när klockan närmade sig sju så gick jag ut på en promenad. Under promenaden så ringde jag till älsklingen och pratade lite med honom. Jag har dessutom startat en tvättmaskin så att det ska bli rent i sängen igen. 🙂 Jag har lite mer grejer som ska fixas innan dagen är slut, men jag hinner nog med det. 🙂

– Dammsuga
– Diska
– Vika tvätt
– Hänga tvätt
– En sväng till Arvika och hämta en bil
– Handla mat för helgen
– Bädda rent i sängen
– Baka

Ja det är en hel del precis som jag sa. Men det ska ju inte vara något problem för mig som är så jävla effektiv, eller?

Jepp, men det är väl bara för mig att sätta igång. Jag ska nog börja med att vika tvätten, sen ska jag ta och duscha tror jag. Sen så får vi se vad som kommer i ordningen. 🙂 Ska dessutom möta upp en person som ska ha min ena Derma Seta. Så nu har jag blivit av med den. 🙂 Ha nu en bra dag så skriver jag mer senare. 🙂

2011-08-19 08:22 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser