Fredag 18 november 2011

God morgon!

Snart snart snart, ska jag ta och åka till Töcksfors för att jobba sista dagen den här veckan. Eller ja, praktisera sista dagen den här veckan.

Det ska bli skönt att vara ledig i två dagar nu, men jag saknar min älskling så fruktansvärt mycket just nu. Jag vill bara ha hem han!

När jag har slutat så ska jag hem och göra mig i ordning för sen ikväll blir det ju bio. 🙂 Tänk att man måste åka 10 mil för att gå på bio. Jag försöker fördriva dagen nu när älsklingen inte kommer hem. 🙁
I morgon har jag tänkt att jag ska försöka jogga på morgonen, från och med nästa vecka så ska jag börja träna på något sätt varje dag, dock inte gymmet. 🙂 Så det är väl lika bra att man försöker köra igång lite, ska ju försöka vara smalare till nästa USA besök ju.

Nej jag får väl försöka göra mig klar för att åka till praktiken jag då. Ha en fin dag!
(Har gjort ett par tidsinställda inlägg som kommer upp medan jag är på praktiken så skriver jag mer när jag har kommit hem igen och gör några fler tidsinställda till ikväll.)

2011-11-18 05:45 Frida | Kommentarer (2)

2 Kommentarer till “Fredag 18 november 2011”

  lovisa skriver:

  sv: för det första tror jag det är bra att man har en dag där man får unna sig onyttigare, vanlig dag för det är ex lör. det som är onyttigt egentligen det är ju om man käkar onyttigt flera dar i veckan, även fast du tränar kommer du inte nå dina resultat lika snabbt. Men lite att tänka på om man vill vara “nyttig2 samtidigt som man tränar mkt, jag vet inte hur ofta du gymmar? men utgår från mig själv. eftersom jag tränar 4-5 ggr i veckan måste jag se till att få i mig det kroppen behöver. jag äter ALLTID regelbundet; frukost,lunch,middag och 2 mellanmål. förut ville jag gå ner ngt kg i vikt, då åt jag mindre än vad jag behövde, mkt mindre kolhydrater framförallt, men tränade ändå mer än vad kroppen eg. orkade, då blev jag seg,trött,orkade mindre och mindre. det är viktigt att ha en balans mellan hur mycket man stoppar i sig och hur mycket man gör av med, man kan gott och väl tappa fett utan att svälta sig själv som bara gör kroppen svag. exempel på hur en dags matintag för mig kan se ut
  frukost: 2 hårdbrödmackor med 2 ägg, kaffe, banan, musli med fil/mjölk
  mellanmål: kesella m. fulight + frukt
  lunch: havregrynsgröt med frukt+,mjölk / kycklingsallad med pasta, kaffe
  middag: kycklingsallad/broccolisoppa med äggmacka
  kvällsmellanmål: 2 hårdbrödmackor med gurka eller ngt, frukt, te

  det har jag märkt är en bra kost för mig just för att jag orkar träna lika mycket som innan men mår bättre eftersom jag äter nyttigare

  CHIRRE skriver:

  miley är så bra!!

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser