Fredag 13 maj 2011

God morgon!

Hur har ni sovit i natt? Jag har sovit som en stock. Behövde inte ens upp vid tre för han som var orsaken till att jag skulle ha gått upp då missade bussen. Så nu kanske jag inte kan göra det jag skulle. Jaja his loss. Jag kan ju inte anpassa alla timmar på dygnet efter någon annan människa.

Idag kommer i alla fall älsklingen hem och det tänkte jag njuta av som bara den. 🙂 Jag ska kramas ikväll med han. Tänkte att jag skulle ringa till han om en stund och se hur det går för han. Om han har börjat jobba eller om han fortfarande väntar.

Jag känner för att jobba men chefen har fortfarande inte hört av sig om jag ska jobba något mer och i så fall när jag ska jobba igen.

Men nu är det precis som vanligt inte länge kvar till jag ska upp till gymmet. Hade tänkt mig halv tio idag med. Så det är med andra ord bara en halv timme dit. Hade gått upp den här veckan. Kan bero på att morötterna tog slut och jag var tvungen att ersätta dom med något annat. 🙁

Ja ja nog om det. Ha en trevlig morgon och förmiddag. 🙂

bild

bild

bild

bild

2011-05-13 09:02 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser