Fredag 13 januari 2012

God morgon!!!!

Nu är det dags för mig att göra sista dagen den här veckan. Ska bli skönt med lite sov morgon i morgon ska ni veta. 🙂 Sen till vecka blir det fullt ös medvetslös igen. 🙂 Ska försöka jobba på som bara den och sen se om dom som ska åka med mig också har lust att jobba över. 🙂 Jag behöver jobba både komp och övertid, så det ska nu fixa sig. 🙂 Jippi! Skulle väl egentligen kunna jobba övertid idag, men jag har inte gjort någon mat som jag kan ta med mig till jobbet och äta på lunchen. Slutar ju redan klockan ett idag, så då blir det att betala kostnaden för att jag fick bilen lagad och sen hem och fixa mat. 🙂 Bacon lindad sparris blir det idag när jag kommer hem. 🙂

Sen är det annat som gäller, men det får ni se senare. 🙂

Jag måste dessutom försöka ta lite bilder snart så att jag har något att lägga upp här, har ju inte haft några rykande färska bilder på en hel vecka tror jag. Det är baksidan med att jobba, man hinner inte ta en massa färgstarka bilder. 🙁 Ja ja, jag överlever och ni verkar göra det med. 🙂 Ska försöka fota som en galning den här helgen, men nu är det dags för lite frukost. 🙂

2012-01-13 05:27 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser