Fredag 11 februari 2011

God morgon!

Finns det något jag hatar mer än snö just nu?????? Det skulle vara att det fortfarande snöar då!!!!!!!! Fy fan nu är jag trött på det. Men jag måste väl klä på mig i alla fall och ut för att springa. Vill jag vara fin får jag lida pin. Det är just i sådana situationer som nu som jag vill ha ett löpband så jag slipper gå ut.

Nu kände jag mig inte positiv precis. Men det blir bättre senare förhoppningsvis. 🙂 Jag ändrade här igår så vi får se vad älsklingen säger. Kanske måste flytta tillbaka allt som det var. Det märks om inte annat.

Nu kanske det passar bra att tala om varför det är så dåligt med bilder också. Jag har helt enkelt tröttnat på att ta kort när det ser ut som det gör ute! När det blir vår så ska ni få en massa bilder som ni kan njuta av och titta på.

Nej jag ska gå och snyta mig sen får jag väl dra på mig byxorna och ut och jogga väl. Kan inte sitta här inne hela dagen i alla fall, måste bli klar med en massa grejer innan klockan 13.

Ha en bra förmiddag.

2011-02-11 07:35 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser