Fredag 10 september 2010

God morgon solstrålar!

Idag är det FREDAG!!!!! Jippi!!!! Då kommer älsklingen hem ju!!! 😀

Oj klockan börjar visst bli ganska mycket. Jag får skriva ett snabbt inlägg med så lite avbrott som möjligt i då 🙂 Jag äter nämligen frukost just nu.

Idag är jag skitnöjd med mig själv faktiskt. Jag skulle dock ha gått ut en morgon promenad men jag orkade inte. Jag fick ju knappt upp ögonen ju! Men jag har i alla fall vart vaken i två och en halv timme snart. Vaknade första gången vid fem av att jag drömde att jag fick en puss av älsklingen och han sa till mig att det var dags att gå upp så att jag inte kom för sent. Men när jag vaknade så var det ingen älskling där och klockan var 05:06 så det var inte särskilt inbjudande att gå upp då.

Men han var ju snäll och väckte mig i alla fall så att jag inte skulle försova mig.

Nu har jag dessutom fått syn på att jag har en ord räknare. En sådan som räknar alla ord som jag skriver. Fränt. Jag började blogga här i januari? och nu först så ser jag att jag har en räknare. 🙂 Lite efter kanske.

Nej men nu är klockan skit mycket och jag måste verkligen ta på mig ytterkläderna. Alltså en långärmad. Sen så behöver jag väl kanske lite parfym med. Efter att jag har slutat idag så ska jag skruva på min söta bil. Ska komma ihåg och ta med kameran så att ni kan få se lite bilder.

Jag ska köra ut bilen på morbrors brygga. 🙂 Önska mig lycka till!!!!! Ha en bra dag så kommer min femte tatuering upp lite senare. 🙂

Update: Glömde nästan ju 🙂 Jag har sen jag började att gå promenader och äta annorlunda nu gått ner 8 kilo 🙂 Me is happy today. What can be better? My greatest love is coming home and I have lost 8 kilos. 🙂 I love fridays!!!!!

2010-09-10 08:55 Frida | Kommentarer (1)

1 Kommentar till “Fredag 10 september 2010”

  Emma skriver:

  Hej,Söt blogg! :D. följ gärna vår blogg hade varit jätte snällt 🙂 och kommentera gärna lite så kommentera vi gärna och följer er! 😀 Ha det bra. Kram 🙂

  mathildaoemma.blogg.se

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser