Fredag 10 juni 2011

God morgon!

Regnet har precis gett sig. Det har verkligen regnat hela natten och det är ju kanske inte så roligt. Men jag klagar inte på det. Jag ska ju jobba hela dagen så mig kvittar det vad det är för väder.
Idag skulle jag egentligen ha begett mig upp till gymmet men jag skippade faktiskt det idag. Jag var så trött när jag vaknade och jag ska ju trots allt vara trevlig mot folk i tio timmar idag innan jag kan se mindre glad ut. Men då kommer älsklingen hem så då behöver jag inte spela glad en gång. 🙂 Då blir jag super duper lycklig!
Just nu äter jag i alla fall frukost och sitter med ansiktsmask och hårinpackning.  Det känns ganska bra. Bara jag har ätit klart så ska jag hoppa in i duschen så att jag får känna mig lite ren med. 🙂 Har ju min skrubb kvar också som jag gör varje fredag. Jag älskar fredagar alltså!

Under helgen nu så ska jag sätta mig ner och göra ett mat och tränings schema, så jag ska skicka ett sms till Sandra och höra vilka dagar nästa vecka som hon vill bli med ut och jogga. 🙂

Jag har upptäckt att det är väldigt skönt att vara ute och jogga istället för att vara på gymmet och lyfta vikter. Men jag ska fortsätta gå till gymmet så att jag blir nå fin.

Morot?? Jepp jag har ju min morot nu och den ska jag fan få äta upp med! Jag ska klara det. Jag har bestämt mig och det är inte någon som kan göra något åt det! Jag har mitt mål och jag vill verkligen komma dit, har ingen lust att stå och trampa här som jag är nu hela tiden. Alltså viktmässigt och hur jag ser ut. Visst, jag kan ju inte ändra på mitt utseende men går jag bara ner till den vikten jag vill så brukar mitt utseende ändra sig lite. Jag blir som lite smalare i ansiktet och lite över allt. 🙂

Nej nu får jag nog besöka duschen. Får se när jag är klar där. Kanske hinner in med ett inlägg till innan jag åker och jobbar!


Bild lånad från google.

2011-06-10 08:17 Frida | Kommentarer (0)

Du kan tyvrr inte kommentera denna posten

bara vara Grand Canyon Grand Canyon1
 • Kategorier:

 • Kalifornien

  Kalifornien Kalifornien Kalifornien
 • Nevada

  Las Vegas1 Las Vegas2 Las Vegas
 • Arizona

  Arizona Arizona Arizona
 • Arkiv

 • New York

  New York New York New York New York Tourn
 • Florida

  Florida Florida Florida Florida Florida
 • New Mexico

  New Mexico New Mexico New Mexico New Mexico
 • Texas

  P3124739 P3124745 P3144770 P3154790 P3164822
 • Oklahoma

  P3124755 P3124756 P3134758
 • Louisiana

 • Mississippi

 • Nashville

 • Alabama

 • Georgia

 • London

  London London (2) London (3)
 • Dublin

  Dublin Dublin (2) Dublin (3)

 • annonser